kafi

• ورودی شمالی
  • پردیس دانشگاه
  • سیزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور
سی درصد ظرفیت خوابگاه‌های دانشگاه فردوسی را خیرین ساخته یا اهدا کرده‌اند PDF چاپ ایمیل
نوشته شده توسط darvish
پنجشنبه ، ۶ آبان ۱۳۹۵ ، ۰۰:۰۰

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، محمد کافی امروز در جمع خبرنگاران در دانشگاه فردوسی مشهد گفت: اعتقاد داریم دانشگاه برای جامعه و جامعه برای دانشگاه است.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به اینکه دانشگاهی موفق است که حضوری فعال در جامعه داشته باشد، خاطرنشان کرد: این دانشگاه از لحاظ تعداد دارای شش خوابگاه خیر ساز است که این خیرین یا این شش خوابگاه را ساخته‌اند یا اهدا کرده‌اند.

وی ضمن اشاره به اینکه از نظر ظرفیت 30 درصد ظرفیت خوابگاه‌های دانشگاه فردوسی را خیرین ساخته و یا اهدا کرده‌اند خاطرنشان کرد: وضعیت خوابگاه‌های این دانشگاه نسبت به سایر خوابگاه‌های کشور مطلوب و در درجه بندی‌ها درجه خوبی را به خود اختصاص داده است.

کافی ادامه داد: اما در حال حاضر اتاق‌هایی با پنج دانشجو در این خوابگاه‌ها وجود دارد و ساختمان موقتی که 50 سال پیش به عنوان کارگاه ساخته شده بود به عنوان خوابگاه مورد استفاده قرار می‌گیرد بنابراین همچنان نیازمند حمایت خیرین از این دانشگاه هستیم.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در پایان گفت: در حال حاضر این دانشگاه دارای 5000 دانشجوی خوابگاهی است.

بهنگام کردن در چهارشنبه ، ۱۷ آذر ۱۳۹۵ ، ۱۵:۱۱